Rollspelsklubben

Med inspiration från bland annat Slay Beyond Slay i Stockholm och Rollspelssällskapet i Malmö har vi startat upp ”Rollspelsklubben”.

Med detta vill vi skapa ett återkommande forum för både erfarna rollspelare och nyfikna/nybörjare att träffas och spela rollspel.

Helt enkelt en rollspelsträff, lite som en brädspelskväll.

För spelledare

Har du ett äventyr/spel du vill prova? Eller vill du bara hjälpa till genom att vara spelledare?

Om du vill sätta upp ett scenarion så vill vi att du anmäler ditt scenaro i förväg så att vi kan presentera detta och att de som vill spela vet vad som kommer att erbjudas. Se här för vilken information vi vill att du skickar in.

Kontakta oss på info@lundsspelfestival.se

För spelare

Rollspelsklubben är öppen för alla! Nybörjare som erfarna. Information om anmälan finns i respektive arrangemang i vår kalender.

Vi tar av praktiska skäl inte emot anmälan till specifika scenarion.

Praktiska saker

Lunds Spelfestival står för lokal och en del utrustning (tärningar, papper och pennor).

Vi vill att alla sessioner använder de säkerhetsmekanismer vi tillhandahåller (https://ttrpgsafetytoolkit.com/)